Astfel, conform rezultatelor studiului, foile maro contin cantitati mari de fibre si flavonoide, iar primele straturi de dedesubt, care uneori se arunca, sunt bogate in compusi de sulf si polimeri de fructoza.
Oamenii de stiinta recomanda utilizarea foilor maro ca o componenta functionala a alimentelor bogate in compusi fenolici si fibre, cum ar fi quercetin si alte flavonoide. Primele doua straturi dense ale cepei pot fi de asemenea utilizate pentru fibre si flavonoide. Mai ales ca, dupa cum sustin expertii, fibrele reduc riscul de boli cardiovasculare, probleme digestive, cancer de colon, diabet de tip II si obezitate, iar compusii fenolici protejeaza impotriva proceselor ce favorizeaza aparitia cancerului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
