* 250 g naut (lasat in apa peste noapte sau pentru cel putin 8 ore;
* 2 frunze de dafin;
* 10 catei de usturoi;
* 1 ceapa mica;
* salvie, cimbru;
* sare;
* piper;
* 5-6 linguri ulei de masline;
* 1-2 linguri otet balsamic (optional).
Nautul se spala, se pune intr-un castron, se acopera cu apa multa si se lasa asa peste noapte sau cel putin 8 ore. Dupa aceasta perioada, nautul se pune la fiert impreuna cu foile de dafin pana cand bobul devine moale (1-2 ore). Cand e gata, se scot frunzele de dafin, se face un mujdei din usturoi si ulei care apoi se toarna peste nautul caldut, alaturi de ceapa taiata marunt, cimbru si salvie. Se picura putin otet balsamic si se amesteca. Se serveste dupa 30 de minute, cand aromele s-au intrepatruns bine.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!