* 250 g naut (lasat in apa peste noapte sau pentru cel putin 8 ore;
* 2 frunze de dafin;
* 10 catei de usturoi;
* 1 ceapa mica;
* salvie, cimbru;
* sare;
* piper;
* 5-6 linguri ulei de masline;
* 1-2 linguri otet balsamic (optional).
Nautul se spala, se pune intr-un castron, se acopera cu apa multa si se lasa asa peste noapte sau cel putin 8 ore. Dupa aceasta perioada, nautul se pune la fiert impreuna cu foile de dafin pana cand bobul devine moale (1-2 ore). Cand e gata, se scot frunzele de dafin, se face un mujdei din usturoi si ulei care apoi se toarna peste nautul caldut, alaturi de ceapa taiata marunt, cimbru si salvie. Se picura putin otet balsamic si se amesteca. Se serveste dupa 30 de minute, cand aromele s-au intrepatruns bine.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire
In acest moment lucrarea & 39;Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire& 39; este in curs de retiparire Cu acordul dvs va expediem produsul cu prioritate de indata ce ajunge la noi Draga cititorule Ti-ai surprins vreodata copilul petrecand ore intregi cu ochii in telefon in timp ce tu simteai ca legatura dintre voi se rupe ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii












































