* 250 g naut (lasat in apa peste noapte sau pentru cel putin 8 ore;
* 2 frunze de dafin;
* 10 catei de usturoi;
* 1 ceapa mica;
* salvie, cimbru;
* sare;
* piper;
* 5-6 linguri ulei de masline;
* 1-2 linguri otet balsamic (optional).
Nautul se spala, se pune intr-un castron, se acopera cu apa multa si se lasa asa peste noapte sau cel putin 8 ore. Dupa aceasta perioada, nautul se pune la fiert impreuna cu foile de dafin pana cand bobul devine moale (1-2 ore). Cand e gata, se scot frunzele de dafin, se face un mujdei din usturoi si ulei care apoi se toarna peste nautul caldut, alaturi de ceapa taiata marunt, cimbru si salvie. Se picura putin otet balsamic si se amesteca. Se serveste dupa 30 de minute, cand aromele s-au intrepatruns bine.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!