Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri care te ajuta sa scapi de burtica

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-07
5 trucuri care te ajuta sa scapi de burtica
Activitatea fizica intensa nu ne ajuta sa obtinem un abdomen plat daca nu este sustinuta si de un meniu alimentar sanatos.


Daca va doriti sa pierdeti rapid in greutate, intr-un mod sanatos, va recomandam un regim de viata sanatos, bazat pe urmatoarele alimente:
Apa
Chiar daca nu iti vine sa crezi, apa iti poate tine de foame! Cu cat bei mai multa apa, cu atat reduci mai mult pofta de muncare. Unde mai pui si ca aportul ridicat de apa indeparteaza riscul deshidratarii si a constipatiei, dar si retinerea de toxine organism. In special pe timpul verii, este indicat sa consumi intre 1,5 - 2 litri de apa pe zi. Poti inlocui apa si cu ceiul verde sau ceaiul de menta.
Iaurtul
Pentru un stil de viata sanatos este indicat sa consumam orice tip de lactate cu continut scazut de grasimi si de calorii. In plus, probioticele din lactate amelioreaza digestia, gazele intestinale si balonarea si contribuie la aspectul abdomenului nostru in constum de baie.
Seminte de in
Pentru a reduce nivelul de colesterol, dar si grasimea din organism, mai ales cea din zona abdomenului, nutritionistii recomanda consumul de seminte de in pe timp de vara, deoarece sunt bogate in grasimi mononesaturate. Fibrele din grasimile mononesaturate ajuta digestia si previne constipatia.
Cerealele integrale
Cerealele integrale sunt bogate in fibre si te ajuta sa tii cat mai departe senzatia de foame pentru mult timp. In plus, asigura energia si vitalitatea de care ai nevoie in cursul unei zile de vara.
Fructele rosii
Pigmentii din fructele rosii contribuie la arderea grasimilor din zona abdomenului. Medicii nutritionisti recomanda pe timp de vara consumul ridicat de cirese, zmeura, afine sau mure.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.56 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abdomen plat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de vara

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0