Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 alimente nesanatoase de care sa te feresti

7 alimente nesanatoase de care sa te feresti
Inainte de a umple cosul cu diverse cumparaturi, citeste cu atentia eticheta produselor pentru ca unele dinte ele, desi par total inofensive, nu sunt. Iata o lista cu 7 alimente nesanatoase pe care NU trebuie sa le cumparam din supermarket…


Alimente pe care le cumparam din supermarket, desi par a fi sanatoase, sunt pline de grasime, sare, zahar si calorii, dar si de substante chimice daunatoare. Nutritionistii sunt de parere ca urmatoarele 7 tipuri de alimente ar trebui evitate.
1. Mezeluri (salam, parizer, bacon, carnati, cremwursti)
Carnea procesata are in compozitie multa sare, nitrati dar si conservanti (care prelungesc durata de valabilitate). Salamul, parizerul, baconul, carnatii si cremwurstii contin nitrati si aditivi chimici meniti sa conserve prospetimea. Stiati ca mezelurile prajite cresc riscul de cancer? Prin prajire, zaharurile si aminoacizii din carnati, sunca de porc sau alte mezeluri preparate din carne rosie se transforma in compusi cancerigeni. Afla aici mai multe detalii!
2. Sandwich-uri gata facute
Painea folosita pentru prepararea acestor sandwich-uri este de multe ori reprocesata iar mezelurile din interior sunt de calitate slaba. Asa ca in cazul in care va este pofta de un sandwich, mai bine faceti unul acasa.
3. Iaurturi cu fructe
Majoritatea sortimentelor de iaurt cu fructe contin mult zahar. Daca cititi cu atentie eticheta veti observa ca aproape toate iaurturile cu fructe contin indulcitori artificiali.
4. Chipsuri, snacks-uri
Sunt bogate in conservanti, sare si calorii si au o valoare nutritiva foarte scazuta. In plus, te vei ingrasa foarte tare!
5. Dulciuri
Prajiturile si produsele de patiserie contin faina alba lipsita de nutrienti, zahar, sare, margarina, unt, afanatori si coloranti alimentari. Aceste produse afecteaza sistemul imunitar, cresc tensiunea arteriala si duc la aparitia diabetului.
6. Supa instant
Supa instant (la plic) este un amestec de sare, grasimi, aditivi si conservanti. O portie contine aproximativ jumatate din cantitatea zilnica de sare recomandata.
7. Bauturi carbogazoase
Bauturile carbogazoase light sau cu zero % adaos zahar nu sunt recomandate, fiindca ele contin indulcitori care ne determina, in mod inconstient, sa mancam mai mult. Nu te lasa amagita de etichetele frumos colorate ale bauturilor imbuteliate.


Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente nesanatoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dulciuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bauturi carbogazoase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mezeluri

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0