Ingrediente pentru briose cu caise:
- 450 g faina;
- 220 g zahar;
- 2 oua;
- 250 ml lapte;
- 100 ml ulei;
- 1 plic praf de copt;
- un plic de zahar vanilat;
- 10 caise.
Briose cu caise - modalitate de preparare:
Intr-un bol omogenizam toate ingredientele lichide (oua, lapte, ulei) apoi punem zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine pana se topeste. Incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt.
Spalam caisele, scoatem samburii si le taiem cubulete, apoi le adaugam in compozitie. Cu o lingura punem aluatul rezultat in formele pentru briose.
Introducem briosele cu caise in cuptorul incins pentru aproximativ 25 de minute pana se rumenesc. Dupa ce s-au copt, le lasam sa se raceasca, apoi presaram zahar farin.
Se pot consuma alaturi de ceai, lapte sau cafea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.33
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!