Ingrediente pentru briose cu caise:
- 450 g faina;
- 220 g zahar;
- 2 oua;
- 250 ml lapte;
- 100 ml ulei;
- 1 plic praf de copt;
- un plic de zahar vanilat;
- 10 caise.
Briose cu caise - modalitate de preparare:
Intr-un bol omogenizam toate ingredientele lichide (oua, lapte, ulei) apoi punem zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine pana se topeste. Incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt.
Spalam caisele, scoatem samburii si le taiem cubulete, apoi le adaugam in compozitie. Cu o lingura punem aluatul rezultat in formele pentru briose.
Introducem briosele cu caise in cuptorul incins pentru aproximativ 25 de minute pana se rumenesc. Dupa ce s-au copt, le lasam sa se raceasca, apoi presaram zahar farin.
Se pot consuma alaturi de ceai, lapte sau cafea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
