Ingrediente:
- 60 ml crema alba de cacao,
- 60 ml coniac,
- 60 ml frisca,
- gheata pisata.
Mod de preparare:
Intr-un shaker se pun toate ingredientele si se amesteca bine.
Se adauga gheata pisata si se toarna in 2 pahare de cocktail, racite in prealabil.
Se orneaza fiecare pahar cu frisca.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!