Ingrediente:
- 1 muschi de vita,
- 1,2-1,5 kg felii subtiri de slanina,
- 2 trufe,
- 250g pate simplu din ficat de gasca,
- 400 ml vin rosu,
- 75g unt,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se taie trufele in felii foarte fine. Se inveleste muschiul cu felii subtiri de slanina si se acopera pe toate partile cu feliute de trufe. Se pune pe tava, se unge cu unt si se pudreaza cu sare si piper. Se introduce tava in cuptorul bine incins. Se coace la foc mai mare, dupa 20 de minute se intoace muschiul pe partea cealalta si se mai coace inca 25 de minute. Se stropeste des cu sosul din tava.
Se scoate din cuptor si se pune muschiul pe o tava. Sosul din tava se degreseaza, se toarna in el jumatate din vin si doua linguri de apa calda. Se fierbe pana scade la jumatate. Pateul se freaca bine cu furculita si se amesteca cu restul de vin, se toarna peste el sosul de la friptura si se bate bine. Se taie muschiul in felii subtiri si se serveste cu sosul fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!