curmale, fara samburi
frisca densa
ciocolata amaruie sau cu menta, rasa
migdale, nuci sau alune
Preparare:
Curmalele se taie pe lungime (daca au samburi, se scot). Intr-o cratita mica, de preferat in bain-marie, se pune o ceasca de frisca pana incepe sa fiarba, se adauga ciocolata rasa si se amesteca pana se omogenizeaza. Se lasa apoi 10 minute sa se intareasca putin. Curmalele se umplu cu crema de ciocolata, iar la mijloc se poate pune o aluna, un sfert de nuca sau o migdala.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!