200 ml iaurt
100 ml smantana
1 cana fructe proaspete sau din conserva, in functie de anotimp
1/2 cana zahar
optional, bombonele colorate, biscuiti sau fructe pentru decor
Fructele se scurg de apa daca sunt din compot sau conserva si se mixeaza in blender pana devin o pasta. Se adauga iaurtul, smantana si zaharul si se mai mixeaza pentru cateva secunde. Se aseaza in caserole care se dau la frigider, congelator... sau direct afara daca e frig rau. Se servesc inghetate bocna sau suficient de incalzite pentru a fi cremoase, alaturi de o lingurita de dulceata sau cateva fructe proaspete, ca decor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!