Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana
Prajitura cu foi de napolitana este usor de preparat si foarte delicioasa. Pentru crema ai nevoie de nuca macinata si banane. Iata cum se prepara aceasta prajitura!


Iata cum se prepara prajitura cu foi de napolitana, un desert delicios, simplu de preparat si foarte bun!
Ingrediente necesare:
- 1 pachet cu foi de napolitane;
- 250 g zahar;
- 200 g unt;
- 300 g nuca macinata;
- 2 banane;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

- esenta de rom.
Prajitura cu foi de napolitana - modalitate de preparare
1. Zaharul se caramelizeaza pana devine auriu. Daca se arde prea tare va avea un gust amarui.
2. Se adauga in cratita untul, nuca macinata si bananele taiate rondele, amestecand continuu. Dupa 5 minute, se adauga esenta de rom.
3. Peste prima foaie de napolitana se intinde un strat de crema, apoi se adauga urmatoarea foaie si tot asa pana cand termini crema.
4. Peste ultima foaie se pune o greutate (de exemplu, un tocator de lemn) si se introduce in frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajitura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Spune-ne opinia ta despre "Prajitura cu foi de napolitana"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 4 =

Cele mai citite articole

Daca nu vrei sa mai iesi pana la magazin pentru paine, iti prezentam o reteta simpla pe care o poti ...
Cui nu-i plac doua-trei clatite pufoase intr-o dimineata de izolare? Pandemia Covid-19 ne invita la ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Pare foarte interesanta prin varietatea alimentelor pe care le poți consuma. Mulțumesc.
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0