Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana
Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana este usor de preparat si foarte delicioasa. Pentru crema ai nevoie de nuca macinata si banane. Iata cum se prepara aceasta prajitura!


Iata cum se prepara prajitura cu foi de napolitana, un desert delicios, simplu de preparat si foarte bun!
Ingrediente necesare:
- 1 pachet cu foi de napolitane;
- 250 g zahar;
- 200 g unt;
- 300 g nuca macinata;
- 2 banane;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator teorie literara


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de teorie literara Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut   Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1...

Oferta Speciala
valabila 48h

- esenta de rom.
Prajitura cu foi de napolitana - modalitate de preparare
1. Zaharul se caramelizeaza pana devine auriu. Daca se arde prea tare va avea un gust amarui.
2. Se adauga in cratita untul, nuca macinata si bananele taiate rondele, amestecand continuu. Dupa 5 minute, se adauga esenta de rom.
3. Peste prima foaie de napolitana se intinde un strat de crema, apoi se adauga urmatoarea foaie si tot asa pana cand termini crema.
4. Peste ultima foaie se pune o greutate (de exemplu, un tocator de lemn) si se introduce in frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajitura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Spune-ne opinia ta despre "Prajitura cu foi de napolitana"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 - 3 =

Cele mai citite articole

Un studiu efectuat recent in Scotia ne arata ca e bine sa nu luam decizii importante cu stomacul ...
Romancele au fost din nou votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa, de data asta fiind ...
10 orase din Italia sunt pregatite sa iti ofere 25.200 de euro, daca alegi sa te muti. Exista, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0