Ingrediente necesare:
- 1 pachet cu foi de napolitane;
- 250 g zahar;
.jpg)
- 200 g unt;
- 300 g nuca macinata;
- 2 banane;
- esenta de rom.
Prajitura cu foi de napolitana - modalitate de preparare
1. Zaharul se caramelizeaza pana devine auriu. Daca se arde prea tare va avea un gust amarui.
2. Se adauga in cratita untul, nuca macinata si bananele taiate rondele, amestecand continuu. Dupa 5 minute, se adauga esenta de rom.
3. Peste prima foaie de napolitana se intinde un strat de crema, apoi se adauga urmatoarea foaie si tot asa pana cand termini crema.
4. Peste ultima foaie se pune o greutate (de exemplu, un tocator de lemn) si se introduce in frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Franta arta de a trai bine
Franta arta de a trai bine Impresii de calatorie povestite intr-un stil absolut savuros Informatii inedite descrieri pitoresti intamplari amuzante Vei devora pur si simplu aceasta carte Cartile de calatorii au un farmec aparte Iti permit sa "calatoresti" si tu sa cunosti locuri si culturi noi sa te bucuri de frumusetile...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!