Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sunt slaba si vreau sa ma ingras! Cum iau in greutate?

Sunt slaba si vreau sa ma ingras! Cum iau in greutate?
Paralel cu strigatele disperate ale celor care vor sa slabeasca, incep sa se auda, din ce in ce mai des si mai insistent, glasurile celor care vor sa se ingrase.
De ce ai slabit?
In primul rand trebuie sa stabilim daca esti slaba din nastere sau daca ai slabit brusc. Daca ai scazut in greutate dintr-o data, trebuie sa stabilesti din ce cauza. Daca la origine se afla stresul (deceptie, doliu), trebuie sa ai rabdare ca sa treaca socul emotional. Daca motivul slabirii tale ramane misterios, trebuie sa mergi la medic, caci numai acesta poate sa-ti dea tratamentul corespunzator. Daca esti insa slaba pentru ca asa e firea ta, trebuie sa raspunzi la urmatoarea intrebare: mama are aceeasi problema? Dar tata? Daca vei raspunde afirmativ, inseamna ca asta e programul genetic al familiei tale. Ca sa-l contracarezi, nu e nevoie numai de un supliment alimentar. Trebuie sa-ti dezvolti muschii practicand gimnastica.
Daca nu te incadrezi in cele prezentate mai sus, trebuie sa te intrebi: mananc destul? Daca absorbi mai putin de 1800 calorii pe zi, vei descoperi ca te hranesti insuficient. Un mar, o bomboana intre mese, o ciocolata la pranz, un covrig - asta nu inseamna ca ai o alimentatie echilibrata.
Ce trebuie sa faci? In primul rand, sa maresti aportul celor 3 tipuri de elemente care iti aduc energie calorica: 1. proteine (carne, peste, oua); 2. lipide; 3. glucide (zaharuri). Si slabirea, dar si ingrasarea trebuie sa fie echilibrate. Evita tigarile si alcoolul. Respecta pauzele dintre felurile de mancare. Evita mancarurile fade si pregateste feluri apetisante. Mananca 250 g paine pe zi. Nu abuza, totusi, de grasimi si de dulciuri. Si persoanele slabe pot avea celulita. Nu abuza de prajturi si sucuri. Opteaza pentru stafide, curmale, smochine. Ciocolata aduce un supliment de vitamine si de minerale, dar are inconvenientul ca taie pofta de mancare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre proteine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glucide

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lipide

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0