Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline,
- 2 cepe medii, tocate,
- 1 iepure, portionat,
- 150 ml vin rosu,
- 1 lingura faina integrala,
- 12 prune spalate bine,
- 1 fir mare de tarhon,
- 2 lingurite hrean proaspat, dat pe razatoare (daca nu ai hrean proaspat, poti folosi de la borcan),
- 1 frunza de dafin,
- 1 varza rosie medie,
- sare, un varf de cutit,
- piper negru, proaspat macinat.
Mod de preparare:
- Incinge uleiul intr-o tigaie.
- Caleste ceapa pana se inmoaie, apoi scoate-o cu o spumiera.
- Da carnea de iepure prin faina si rumeneste-o in uleiul incins, adaugand ulei daca este necesar.
- Pune ceapa, vinul, prunele, tarhonul, hreanul si frunza de dafin.
- Asezoneaza, da in clocot si fierbe la foc mic, acoperit, pana cand carnea de iepure se fragezeste – aproximativ 1 ora.
- Toaca varza, caleste-o pana cand se inmoaie si serveste carnea de iepure si sosul pe un pat de varza rosie calita.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
