Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se prepara catina cu miere: iata reteta care vindeca peste 45 de boli!

de Viorica Ghinea la 2020-09-18
Cum se prepara catina cu miere: iata reteta care vindeca peste 45 de boli!
Catina cu miere este considerata cea mai buna reteta pentru sanatate. Combinatia de substante din acest amestec are efecte incredibile pentru organism, motiv pentru care este utilizata in tratamentul a peste 45 de boli. Descopera in continuare cum se prepara corect aceasta reteta naturista si care sunt principalele ei beneficii!


Ingrediente necesare pentru reteta de catina cu miere


- 500 g de boabe de catina;

- 500 g de catina.

* Daca vrei sa pui catina cu miere intr-o cantitate mai mica ori mai mare, trebuie sa stii ca portia ideala este de o parte de catina la doua parti de miere.


Metoda de preparare a catinei cu miere


Spala bine fructele de catina, dupa care zdrobeste-le si pune-le intr-un borcan de 800 ml ori in cateva mai mici, depinde de ce ai la indemana. Adauga dupa aceea mierea si amesteca putin compozitia. Nu uita ca este important ca fructele sa fie acoperite, altfel nu se vor pastra bine.

Inchide borcanul etans, apoi depoziteaza-l la frigider si lasa continutul sa se macereze timp de trei saptamani. Dupa aceasta perioada, administreaza reteta de catina cu miere zilnic. Consuma cate o lingurita din acest preparat pentru a-ti intari organismul impotriva bolilor.

Beneficiile retetei de catina cu miere


Aceasta reteta de catina cu miere ofera o multime de beneficii sanatatii, astfel ca o poti consuma cu incredere in special in sezonul rece, cand se dovedeste a fi un tratament extrem de eficient in lupta dusa contra racelilor si a gripei. Intarirea sistemului imunitar este unul dintre principalele beneficii ale acestui remediu naturist, avand in vedere ca aceste fructe contin mai multa vitamina C decat citricele.

Antioxidantii din compozitia acestui mix naturist tin la distanta imbatranirea prematura si previn formarea inflamatiilor in organism. De asemenea, mentin sanatatea oculara si asigura o acuitate vizuala pana la varste inaintate.

Alte avantaje pe care le ofera corpului reteta cu miere si catina sunt: scaderea colesterolului, mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, reglarea functiei endocrine si hranirea masei musculare.



Reteta de catina cu miere este aliatul tau in obtinerea unei sanatati de fier. Prepar-o dupa varianta de mai sus si te vei putea bucura de toate avantajele pe care le ofera organismului.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.91 din 5 - 86 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre catina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cresterea imunitatii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0