Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele imbatranirii blande fata de tine

Secretele imbatranirii blande fata de tine
Asta nu inseamna sa incerci sa arati ca la 20 de ani atunci cand ai 40, ci sa te hranesti dinauntru in afara. Incearca cateva trucuri, pentru a-ti mentine tineretea, indiferent de cate lumanri aprinzi pe tort.


Sarbatoreste evenimentele importante
Imbratiseaza zilele tale de nastere, caci ai ocazia sa rememorezi si sa te lauzi cu toate experientele anterioare. Este nevoie de multi ani pentru a invata sa te simti bine in propria piele, asa ca te-ai luptat din greu pentru fiecare rid si fir de par alb. Nu le ascunde. 
Amana imbatranirea ochilor la tine acasa
Incearca urmatoarea metoda ieftina de tot: ia doua dischete demachiante si inmoaie-le in lapte rece ca gheata. Pune cate una pe fiecare ochi. Cand se incalzesc, repeta operatiunea de inmuiere. Laptele rece face ca vasele de sange sa se stranga (deci adio ochi pufosi), iar grasimea din lapte hidrateaza si inmoaie pielea. Acidul lactic indeparteaza celulele moarte si ajuta la umplerea ridurilor fine.
Personalizeaza rutina de ingrijire a pielii pe care o folosesti
Tenul tau se schimba pe masura ce imbatranesti, ceea ce inseamna ca trebuie sa te adaptezi si sa cumperi produsele care-ti sunt utile. Nu ai nevoie de camioane de produse, ci de unele care se adreseaza direct nevoilor tale. Cauta formule cu retinol, pentru a ataca ridurile, cu vitamina C si acizi alfa hydroxi pentru a elimina petele de imbatranire si acid hialuronic pentru a scapa de pielea lasata. Acidul salicilic este antiinflamator si indeparteaza acneea la adulti, iat peptidele cresc colagenul si elastina pentru o piele cat mai ferma.
Nu lupta cu incaruntirea
Multe femei ascund automat firele de par alb, inainte de a vedea daca noile fasii li se potrivesc sau nu. Poate, intr-adevar, cateva fire razlete de par alb te imbatranesc, dau unele femei arata senzational cu tot parul gri. Jamie Lee Curtis, Meryl Streep si Helen Mirren sunt doar cateva femei celbre si foarte frumoase care nu se tem sa-si arate varsta. Daca decizi ca au naturele nu este pentru tine, alege o nuanta mai deschisa decat cea pe care o foloseai in tinerete. Si asta pentru ca nuantele puternice vor fi acum si mai... puternice.
Investeste in instrumentele de machiaj corecte
Piela stralucitoare te face sa arati mai tanara, dar la fel de importante sunt si pensulele pe care le folosesti pentru aplicarea machiajului. Nu mai folosi degetul, caci prea mult fard se va vedea acum. Periile din par natural sunt excelente pentru aplicarea uniforma a fardurilor. Daca ai ce-ti trebuie, vei ascunde cearcanele, ridurile, petele de varsta si laba gastii.
Ai grija cum iesi din casa
Fii aranjata, feminina si sexi! Te vei simti mai bine daca arati bine. Asta nu inseamna neaparat sa fii foarte slaba si cu pielea perfecta, ci sanatoasa. NU iesi din casa nemachiata si necoafata. Varsta este doar in mintea ta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0