Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce simptome pot indica afectiuni grave precum cancerul

de Camelia Diaconu la 2018-06-12
Ce simptome pot indica afectiuni grave precum cancerul
Este una dintre cele mai grele boli, care nu iarta, mai ales daca semnele nu au fost tratate din timp. Din pacate, cancerul se poate instala in corpul mai multor persoane, insa, daca este descoperit la timp, acesta poate fi tratat. De multe ori corpul incearca sa ne transmita semnale pentru a ne arata ca ceva nu functioneaza in parametrii normali. Daca ai aceste simptome, atunci nu intarzia vizita la medicul specialist.


Sunt simptome pe care le poti avea doar o data in viata, dar si altele care persista si care pot afecta starea de sanatatea. Tocmai din acest motiv, atunci cand te confrunti cu urmatoarele afectiuni, consulta medicul specialist.
 
Te dor oasele. Cancerul osos produce dureri la nivelul oaselor. Durerile sunt slabe la inceput, dar se pot accentua in timp, daca afectiunea nu este descoperita. Cu trecerea timpului, activitati normale precum mersul nu vor mai putea fi facute cu aceeasi intensitate.
 
Simti ca s-au slabit muschii. Daca simti ca nu mai ai energie, ba chiar mai mult, iti apar diferite inflamatii la nivelul pielii, atunci mergi la medic. Poate fi un semn de cancer, care daca este descoperit in timp util, se vindeca.
 
Slabesti mult. Ai un regim de viata echilibrat, dar cu toate astea slabesti prea mult in greutate si nu iti explici care este adevaratul motiv. Ei bine, celulele canceroase se pot hrani cu energia din corp, cauzand astfel pierderi mari de greutate in perioade scurte de timp. Consulta un medic specialist si fa-ti un set complet de analize daca observi ca ceva nu este in regula cu greutatea. 
 
Te balonezi prea mult. Balonarea nu este un simptom ingrijorator atunci cand se intampla ocazional, insa daca se intampla tot mai des, iar o data cu ea aduce si greturi, stari de voma, probleme cu mancatul sau oboseala cronica, atunci este in simptom ingrijorator. Daca persista o perioada de timp indelungata, atunci nu mai sta pe ganduri si mergi la medic. 
 
Arsuri la stomac. Poti avea arsuri la stomac din cauza unui aliment care iti provoaca aceasta stare, insa daca este un simptom care persista impreuna cu o durere acuta la nivelul pieptului, atunci acest lucru poate duce catre cancerul esofacian.
 
Dureri abdominale. Pot indica o tumoare la nivelul ficatului, mai ales daca vorbim despre crampe sau dureri acute. De asemenea, crampele de la nivelul stomacului atunci cand se observa o sensibilitate acuta din cauza alimentatiei poate indica prezenta cancerului de colon. 
 
Umflarea gatului si a fetei. Inflamarea fetei, a mainilor, a pieptului, dar si a gatului sunt simptome care trebuie sa te ingrijoreze si sa te trimita direct la medic. Pot aparea din cauza cancerului pulmonar, in momentul in care acesta apasa pe vena dintre cap si inima. 
 
Esti intotdeauna obosit. Chiar daca te odihnesti si te alimentezi cum trebuie esti tot mereu obosit, cu stari de greata si stari de voma.Oboseala cronica poate indica prezenta cancerului in organism.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0