Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 5 linguri gem de caise;
- 200 g zahar pudra;
- 100 ml ulei;
- 250 ml apa minerala;
- 2 linguri cacao;
- 500 g faina;
- 1 plic de praf de copt.
Negresa - modalitate de preparare
1. Intr-un vas se pune gemul de caise, apa minerala, zaharul pudra si uleiul si se amesteca bine toate ingredietele.
2. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua. Se adauga peste compozitia pregatita anterior.
3. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!