Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 5 linguri gem de caise;
- 200 g zahar pudra;
- 100 ml ulei;
- 250 ml apa minerala;
.jpg)
- 2 linguri cacao;
- 500 g faina;
- 1 plic de praf de copt.
Negresa - modalitate de preparare
1. Intr-un vas se pune gemul de caise, apa minerala, zaharul pudra si uleiul si se amesteca bine toate ingredietele.
2. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua. Se adauga peste compozitia pregatita anterior.
3. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
