Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente esentiale pentru sanatatea si frumusetea pielii tale

Alimente esentiale pentru sanatatea si frumusetea pielii tale
Alimentatia joaca un rol important pentru sanatatea si frumusetea pielii tale. Mancarea fast food, alimentele pline de conservanti si coloranti au un efect negativ asupra pielii. Daca vrei sa ai o piele fina si catifelata, afla din articolul de mai jos ce alimente nu trebuie sa-ti lipseasca din alimentatie.


Sanatatea pielii tale depinde foarte mult de ceea ce consumi. Anumite alimente confera pielii stralucire, iar altele duc la aparitia acneei si a puncteleor negre. Descopera alaturi de noi ce alimente nu trebuie sa-ti lipseasca din alimentatie!
Organismul tau are nevoie de vitamina C pentru a lupta impotriva radicalilor liberi ce provoaca ridarea si uscarea pielii. Sursa excelenta de vitamina C sunt citricele (portocale, lamai si grapefruit).
Un aliment care nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta zilnica este avocado. Bogat in vitaminele C si E, avocado lupta impotriva imbatranirii premature si apara organismul de radicalii liberi, vinovati de imbatranirea prematura. Avocado iti asigura o piele fina si stralucitoare indiferent de anotimp deoarece contine acizi grasi omega 3.
Proaspete sau congelate, legumele de culoare verde inchis previn uscarea pielii. Prin urmare, spanacul este o leguma de mare ajutor in intretinerea frumusetii pielii. Contine fier care stimuleaza circulatia sangelui, intarind unghiile si parul. De asemenea, este bogat in luteina si are proprietati antiinflamatorii.
Nu ar trebui sa uitam de rosii, atat de benefice pentru frumusetea tenului. Aceste legume contin licopen, o substanta care intarzie imbatranirea pielii.
Somonul, tonul si macroul sunt alte surse excelente de acizi grasi omega 3, care mentin pielea hidratata si ferma. De aceea, nu ezita sa prepari la pranz sau la cina o salata gustoasa cu somon si avocado.
Deosebit de important este sa consumi lactate, intrucat hranesc si tonifica pielea. Lactatele contin bacterii benefice care au efecte benefice asupra tranzitului intestinal si vitamine esentiale pentru o piele frumoasa.
Nu este de neglijat nici fasolea, deoarece este o sursa importanta de antioxidanti.
Surprinzator, dar adevarat, ciocolata neagra cu un continut ridicat de cacao (peste70%) hidrateaza epiderma si ofera fermitate pielii.
Pentru un ten frumos, este bine sa te demachiezi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, sa iti cureti fata cu un produs potrivit tipului tau de piele. Pentru hidratarea tenului iti recomandam o masca cu miere, banana si lapte. Masca se aplica pe fata, gat si decolteu, apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusetea pielii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatatea pielii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avocado

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somon

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0