Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Alimentele cele mai bogate in antioxidanti

Alimentele cele mai bogate in antioxidanti
Alimentele cele mai bogate in antioxidanti

Alimentele bogate in antioxidanti sunt bune pentru sanatate si ne dau o stare de bine. Antioxidantii sunt sunbstante care previn si intarzie aparitia efectelor radicalilor liberi in corp; alimentele bogate in antioxidanti neutralizeaza procesul de oxidare si deteriorarea celulelor, sursele principale ale imbatranirii si bolilor.


Exista cateva alimente care au cea mai mare cantitate de antioxidanti. Este recomandat sa le includem in alimentatia noastra pentru ca ele intarzie imbatranirea si ajuta la prevenirea si chiar stoparea unor boli grave, precum cancerul, afectiunile inimii sau tensiunea arteriala.

Alimentele cele mai bogate in antioxidanti sunt...

Fructele de padure
Pe langa faptul ca sunt absolut delicioase, fructele de padure precum murele, zmeura, afinele si capsunele sunt foarte bogate in antioxidanti. S-a dovedit ca afinele, zmeura si murele contin o cantitate mare de substante antioxidante care previn cancerul si bolile de inima. Poti manca fructe de padure practic la orice ora din zi, crude sau pasate, sub forma de smothie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE profesori


Examenul de definitivat Venit Dat Luat Realizata de un colectiv de profesori cu experienta culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE iti pune la dispozitie 50 de teste conforme subiectelor elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare programelor specifice pentru...

Oferta Speciala
valabila 48h

Broccoli
Este una din cele mai hranitoare legume. Broccoli face parte din grupa legumelor crucifere (alaturi de varza si conopida) care contin mai multa vitamina C decat portocala si mai mult calciu decat un pahar de lapte. In afara de vitamine si minerale, broccoli contine si fitonutrienti, despre care se stie ca reduc riscul aparitiei mai multor tipuri de cancer. Broccoli se mananca fiert sau preparat la aburi, condimentat cu busuioc, lamaie sau sos salsa; este o leguma potrivita pentru omlete si salate.

Usturoiul
Usturoiul este folosit in intreaga lume ca un ingredient aromatizant delicios pentru orice fel de mancare. Beneficiile pentru sanatate ale usturoiului sunt cunoscute de secole, cand usturoiul crud era folosit ca antibiotic natural. Usturoiul reduce tensiunea arteriala si colesterolul, elimina metalele grele din organism, previne cancerul si actioneaza impotriva infectiilor virale. Un catel de usturoi contine vitaminele A, B si C, seleniu, iod, potasiu, fier, calciu, zinc si magneziu.


Ceaiul verde
Ceaiul verde contine concentratii mari de polifenoli, compusi care ajuta la marirea ratei de oxidare a grasimilor si termogeneza (proces creat in organism prin arderea grasimilor ca sursa de energie). In medie, este recomandat sa consumam cel putin 3 cani de ceai verde pe zi, pentru a slabi. Prin cantitatea mare de antioxidanti, ceaiul verde are o actiune de prevenire a cancerului, bolilor de inima si colesterolului.

Rosiile
Rosiile sunt, de departe, cea mai bogata sursa de licopen, un putenic agent anticancerigen. Cercetarile au aratat ca licopenul ajuta organismul sa lupte cu boala, mai mult decat vitamina E si beta-carotenul. Licopenul din rosii are nevoie de grasime pentru a fi absorbit de organism, asa ca este ideal sa pui si putin ulei de masline in salata sau in orice mancare la care folosesti rosii.



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bogate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antioxidanti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructele de padure

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre broccoli

Spune-ne opinia ta despre "Alimentele cele mai bogate in antioxidanti"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 9 =

Cele mai citite articole

Boala Parkinson este o afectiune a sistemului nervos, care are efecte negative, in mod progresiv, ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Locuiesti la casa si iti doresti ca si spatiul din curte sa fie amenajat modern, conform celor mai ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0