Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai rele obiceiuri de sanatate ale femeilor

Cele mai rele obiceiuri de sanatate ale femeilor
De la antrenamente fizice la diete, multe dintre noi fac eforturi pentru a avea grija de ele. In orice caz, ne putem compromite sanatatea fara a fi constiente de asta. Citeste lista de mai jos si afla de ce trebuie sa te feresti.


Porti tocuri inalte
Din ce in ce mai multe dintre noi opteaza pentru tocui mari in fiecare zi si acest lucru este de rau augur pentru sanatate. Tocurile inalte ne afecteaza postura, pun presiune pe incheieturi si pot contribui la atrita, dureri de spate si rani ale tendoanelor. Limiteaza-te la maximum 4 centimetri pentru a reduce presiunea asupra incheieturilor.
Cari genti grele
Avem la dispozitie tot mai multe accesorii si gadget-uri, asa ca femeile duc cateva kilograme pe umar in fiecare zi. Prin urmare, ne supunem unui risc enorm. Poate nu simti efectele acum, dar poti atrage dureri de spate, de gat si o postura inadecvata. Nu astepta pana cand raul este de neindepartat, dar fa-ti o favoare si lasa acasa lucrurile de care chiar nu ai nevoie.
Dormi machiata
Majoritatea dintre noi au cedat tentatiei de a adormi cu machiaul rezistent dupa o petrecere prelungita. Dar machiajul ramas pe chip peste noapte, alaturi de praf si ulei secretat de piele incarca porii, ii blocheaza si uite asa iti apar cosurile. Daca nu indepartezi rimelul, iti iriti ochii si poti chiar face infectie oculara.
Bei cot la cot cu barbatii
Femeile cantaresc mai putin decat barbatii si au mai putina apa in organism care sa dilueze alcoolul, ceea ce inseamna ca se imbata mai repede. Pentru a minimiza riscurile, alterneaza paharele de alcool cu cele de suc.
Porti un sutien de marimea nepotrivita
Se estimeaza faptul ca peste 78% dintre femei poarta sutiene de marimea nepotrivita. Asta nu numai ca influenteaza modul in care cad hainele pe trup, ci poate declansa dureri de spate, de gat sau ale sanilor, dificultati de respiratie, postura incorecta, iritatii ale pielii, probleme circulatorii si sindromul colonului iritabil. 
Esti obsedata de cum arati
Desi ambele sexe sufera din cauza imaginii de sine nesatisfacatoare, multe femei tind sa devina obsedate de ideea trupului perect. O cercetare publicata in revista Obstetrics and Gynaecology a conchis ca 16% dintre femeile subponderale se considerau supraponderale, iar un tudiu Dove a arata ca peste 90% dintre femei vor sa schimbe cel putin un aspect legat de propria persoana.
Nu dormi suficient
Nu numai ca devii depresiva, dar lipsa somnului poate duce la o rata mai mare a accidentelor si la risculd e atac de cord. Din nefericre, pentru femei, tulburarile de somn afecteaza mai mult femeile decat barbatii. Un studiu al Universitatii Michigan arata ca somnul are influenta asupra tensiunii arteriale si a starii de spirit ale femeilor intr-o masura mult mai mare decat ale barbatilor.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lipsa somnului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dureri de spate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0