Ingrediente:
- 1 ou
- 300 g carne proaspata de porc
- 300 g carne afumata de porc
- 4 cartofi
- 200 g smantana
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 1 legatura de tarhon
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea in bucati potrivite si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Indeparteaza spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa, morcovul si pastarnacul taiate marunt.
Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete. Spre final scufunda legatura de tarhon, las-o cateva minute, apoi indeparteaz-o. Drege ciorba cu smantana batuta bine cu oul. Las-o sa mai dea 1-2 clocote.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!