Ingrediente:
- 1 ou
- 300 g carne proaspata de porc
- 300 g carne afumata de porc
- 4 cartofi
- 200 g smantana
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 1 legatura de tarhon
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea in bucati potrivite si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Indeparteaza spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa, morcovul si pastarnacul taiate marunt.
Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete. Spre final scufunda legatura de tarhon, las-o cateva minute, apoi indeparteaz-o. Drege ciorba cu smantana batuta bine cu oul. Las-o sa mai dea 1-2 clocote.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii









































