Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Fursecuri cu ovaz si dovleac

Fursecuri cu ovaz si dovleac
Sunt dulciuri cu aroma de toamna si chiar culoarea asemanatoare frunzelor cazute. Fursecurile acestea sunt moi si vor face deliciul copiilor.


Ingrediente:
- 250 g faina;
- 1 cana plina varf cu fulgi de ovaz;
- 1/2 lingurita bicarbonat;
- un varf de praf de sare;
- 1 lingurita scortisoara;
- 250 g zahar;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori


Subiecte definitivat invatatori 2020 - Teste rezolvate la limba si literatura romana si matematica - metodica predarii acestora in invatamantul primar Sa dati… sau sa luati DEFINITIVATUL  Dvs ce v-ati propus “Sa iau Definitivatul inseamna sa-mi implinesc visul din copilarie acela de a deveni omul care formeaza copiii de la...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 1 1/2 ceasca ulei;
- 1 cana pasta de dovleac;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- optional: nuci, nucsoara, stafide.
Pregateste piureul de dovleac: da pe razatoare si apoi fierbe dovleacul cu zahar si putina apa. Cand e gata, lasa deoparte la racit.
Amesteca faina, fulgii de ovaz, bicarbonatul, sarea si scortisoara, iar separat piureul de dovleac, zaharul, uleiul si esenta de vanilie. Incorporeaza cu grija ingredientele uscate peste cele umede, apoi presara bilute mari cat o lingura in tava dublata cu hartie de copt. Fursecurile se tin 15-20 de minute in cuptorul preincalzit.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fursecuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dovleac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vanilie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fulgi de ovaz

Spune-ne opinia ta despre "Fursecuri cu ovaz si dovleac"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 - 2 =

Cele mai citite articole

Tratamentul cu Remdesivir pentru combatarea si inlaturarea Covid-19 are acum pret, dupa ce compania ...
"Esti ceea ce mananci", nu? Acest proverb este cat se poate de adevarat si aplicabil pentru ...
Vesti bune pentru cei interesati de arta, chiar si atunci cand panemia inca nu ne-a parasit. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Prima data sa-l citesc
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0