- 250 g faina;
- 1 cana plina varf cu fulgi de ovaz;
- 1/2 lingurita bicarbonat;
- un varf de praf de sare;
- 1 lingurita scortisoara;
- 250 g zahar;
- 1 1/2 ceasca ulei;
- 1 cana pasta de dovleac;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- optional: nuci, nucsoara, stafide.
Pregateste piureul de dovleac: da pe razatoare si apoi fierbe dovleacul cu zahar si putina apa. Cand e gata, lasa deoparte la racit.
Amesteca faina, fulgii de ovaz, bicarbonatul, sarea si scortisoara, iar separat piureul de dovleac, zaharul, uleiul si esenta de vanilie. Incorporeaza cu grija ingredientele uscate peste cele umede, apoi presara bilute mari cat o lingura in tava dublata cu hartie de copt. Fursecurile se tin 15-20 de minute in cuptorul preincalzit.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.3
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!