- 250 g faina;
- 1 cana plina varf cu fulgi de ovaz;
- 1/2 lingurita bicarbonat;
- un varf de praf de sare;
- 1 lingurita scortisoara;
- 250 g zahar;
- 1 1/2 ceasca ulei;
- 1 cana pasta de dovleac;
- 1 lingurita esenta de vanilie;
- optional: nuci, nucsoara, stafide.
Pregateste piureul de dovleac: da pe razatoare si apoi fierbe dovleacul cu zahar si putina apa. Cand e gata, lasa deoparte la racit.
Amesteca faina, fulgii de ovaz, bicarbonatul, sarea si scortisoara, iar separat piureul de dovleac, zaharul, uleiul si esenta de vanilie. Incorporeaza cu grija ingredientele uscate peste cele umede, apoi presara bilute mari cat o lingura in tava dublata cu hartie de copt. Fursecurile se tin 15-20 de minute in cuptorul preincalzit.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
