* 2-3 ardei grasi rosii;
* 1 ceapa potrivita;
* 1 ceasca porumb dulce din conserva;
* 2 linguri ulei de masline;
* sos de otet de mere (1 lingura otet de mere amestecat cu 10 linguri apa);
* branza usor sarata;
* sare si piper, dupa gust;
* patrunjel tocat.
Cum se prepara:
Ardeiul se curata si se taie felii sau cubulete. Ceapa se taie fasii subtiri. Se prepara sosul de otet de mere, care se toarna peste toate legumele amestecat intr-un castron maricel. Se picura si uleiul de masline, se faramiteaza branza si patrunjelul iar la final se potriveste de sare si piper.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
