Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

4 sfaturi pentru un gratar sanatos

4 sfaturi pentru un gratar sanatos
4 sfaturi pentru un gratar sanatos

Ne plac weekend-urile insorite cand iesim cu prietenii la un gratar. Cine ar putea sa refuze o frigarie sau o friptura de pui cu legume? In randurile de mai jos, iata 4 sfaturi pentru un gratar sanatos:


1. Inlocuieste carnea rosie cu peste

Consumul de carne rosie, indiferent de modalitatea de preparare, creste riscul de cancer, sustin specialistii. Daca nu puteti renuntat la ea, folositi macar bucati mai putin grase.

Nutritionistii ne recomanda sa inlocuim carnea rosie cu peste. Acesta este bogat in acizi grasi omega 3 care stimuleaza activitatea cerebrala. In plus, este o sursa excelenta de vitamina B12, vitamina D, proteine, fosfor.

2. Foloseste condimente

Carnea de porc se poate condimenta cu cimbru, boia dulce sau iute, chimen, coriandru, piper, rozmarin.

Carnea de pasare poate fi condimentata cu rozmarin, coriandru, tarhon, salvie.

Pestele poate fi asezonat cu rozmarin, salvie, tarhon, cimbru, coriandru.

3. Opteaza pentru frigarui

Foarte sanatoase sunt frigaruile din carne de pui care merg de minune cu legumele la gratar, asigura nutritionistii.

4. Marineaza carnea

Marinarea carnii (cu ulei de masline, otet, zeama de lamaie, sos de soia, etc) limiteaza formarea compusilor carcinogeni. Aceste ingrediente fragezesc carnea si ii ofera un gust deosebit.

Foto: www.ecofriend.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.39 din 5 - 9 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne de pui

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gratar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre peste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre condimente

Spune-ne opinia ta despre "4 sfaturi pentru un gratar sanatos"



9 - 7 =

Cele mai citite articole

Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...
Stresul este denumit si boala secolului, afectiunea care ne marcheaza pe cei mai multi dintre noi, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0