Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Un desert delicios: Mere coapte cu nuca, scortisoara si miere

Un desert delicios: Mere coapte cu nuca, scortisoara si miere
Un desert delicios: Mere coapte cu nuca, scortisoara si miere

Iti recomand astazi un desert usor si rapid de realizat - mere coapte cu nuca, scortisoara si miere. Pentru copii, acesta este desertul ideal.


Pentru acesta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 5-6 mere mari;
- 2 lingurite scortisoara;
- nuca macinata;
- 6 lingurite de miere.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2018 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil real


Teste in conformitate cu  programa BAC la limba si literatura romana 2018 Copilul dvs se afla in fata unui pas important din viata lui examenul de bacalaureat altadata numit si examenul de maturitate   Sunteti ingrijorat E normal Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna accesul la o anumita facultate ba chiar si...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare:

Mai intai scobim miezul merelor pentru a indeparta cotorul si samburii. Intr-o tava se intinde o hartie de copt, peste care se pun merele.
Separat, se amesteca mierea cu scortisoara si nuca si apoi se umple interiorul fiecarui mar. Deasupra se presara putina scortisoara.
Tava se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 20-25 de minute pana se rumenesc usor si se inmoaie.

Trebuie neaparat sa incercati acest desert delicios - mere coapte cu nuca, scortisoara si miere -, asta daca nu ati facut-o pana acum!

Un alt desert simplu si tare bun este negresa. Iata cum se prepara din doar doua ingrediente>>



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.23 din 5 - 20 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mere coapte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scortisoara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Spune-ne opinia ta despre "Un desert delicios: Mere coapte cu nuca, scortisoara si miere"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 6 =

Cele mai citite articole

Victor Hugo a fost un dramaturg si romancier francez. Printre cele mai cunoscute opere ale sale se ...
Un ceai cu rol antiinflamator reprezinta o modalitate excelenta de a preveni bolile cronice si a ...
Nu exista parintele perfect, la fel cum nu exista copilul care nu face greseli.

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Personala si nu conteaza.....
Din punctul meu de vedere e modelul ideal de femeie pe care nu o vrei pt o relatie .... E vorba ...
Cat de frumos! Stilul shabby chic imi place foarte mult si chiar mi-ai dat cateva idei pentru ca si ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0