Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 alimente sanatoase pentru organism: include-le in dieta ta!

de Viorica Ghinea la 2018-03-26
6 alimente sanatoase pentru organism: include-le in dieta ta!
Am pregatit pentru tine o lista cu cele mai sanatoase alimente pentru organism. Semintele, cerealele si fructele ocupa un loc fruntas in topul celor mai bune alimente. Specialistii recomanda sa le incluzi zilnic in dieta ta pentru a tine la distanta carentele nutritionale.


Lista de alimente sanatoase pentru organism


Iata mai jos cum arata lista cu cele mai sanatoase alimente pentru organism!


1. Semintele de chia

Bogate in acizi grasi Omega-3, fibre si antioxidanti, semintele de chia reprezinta un aliment-minune. Le poti adauga in smoothie-uri ori in budinci.


2. Quinoa

Printre cele mai sanatoase alimente pentru organism se numara si quinoa. Include-o in prepararea mai multor retete si vei uita ce inseamna balonarea.


3. Goji

Fructele goji sunt alt aliment pe care il poti include cu incredere in dieta ta. Le poti adauga in salate, in deserturi ori le poti consuma ca atare. Sunt bogate in antioxidanti, fibre si fier, astfel ca iti vor asigura doza zilnica necesara.


4. Polenul de albine

Pentru un plus de energie, adauga polen de albine in smothie-uri ori in iaurt. Acest aliment este bogat in aminoacizi si in mai multe vitamine din complexul B. Daca te confrunti cu alergia de sezon, va deveni aliatul tau numarul unu in combaterea acesteia.


5. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are o lista lunga de intrebuintari atat in domeniul culinar, cat si in cel cosmetic. Il poti folosi la prepararea multor retete gastronomice si beauty. Principala lui actiune consta in intarirea sistemului imunitar, asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca din alimentatie.


6. Sardinele

Alte alimente sanatoase pentru organism sunt si sardinele. Acestea contin acizi grasi Omega-3, vitamina B12, proteine si mai multe minerale esentiale pentru organism. Riscul de contaminare cu mercur este mic in cazul lor, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme.

Acestea au fost votate de catre specialisti ca fiind cele mai sanatoase alimente pentru organism. Include-le in dieta ta zilnica si vei constata treptat ca ai parte de o multime de beneficii. De la nivelul crescut de energie pana la obtinerea unei pieli mai frumoase, vei debifa multe probleme cu care te confruntai pana acum.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre goji

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre seminte de chia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre polen

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0