Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Supa crema de broccoli si spanac

Supa crema de broccoli si spanac
Supa crema de broccoli si spanac

Legumele verzi au beneficii incredibele asupra sanatatii: datorita numarului mare de vitamine, minerale si fibre constituie o sursa importanta de energie, au efect detoxifiant asupra organismului, ajuta la controlul ritmului cardiac si al tensiunii arteriale, intensifica tranzitul intestinal, etc.


Supa crema de broccoli si spanac, servita cu crutoane, incanta prin gust si prospetime.

Ingrediente:

- o lingura ulei de masline;
- un praz;
- 4 cani supa de pui;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania


De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 200 g broccoli;
- 300 g spanac;
- 1/3 cana parmezan ras;
- 2 linguri tahini;
- sare;
- piper.
   
Cum se prepara supa crema de broccoli si spanac:


Prazul se taie rondele iar broccoli se rupe in buchetele.

Intr-o tigaie incinge uleiul de masline si caleste prazul, apoi adauga supa de pui si lasa sa fiarba aproximativ 4 minute. Adauga broccoli (lasa-l sa fiarba 2 minute), apoi spanacul, parmezanul, pasta tahini si condimenteaza cu sare si piper.
Mai lasa pe foc cateva minute.

Dupa ce supa s-a racit, o poti pasa cu blenderul pana obtii o crema fina.

Supa se serveste cu crutoane.

Sursa: marthastewart.com
Foto: foodforzen.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa crema

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre broccoli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume verzi

Spune-ne opinia ta despre "Supa crema de broccoli si spanac"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 4 =

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
Toate persoanele trec prin unele momente in care se simt triste.
Toamna este anotimpul ideal pentru a sta treaz ore in sir cuibarit in casa pentru a citi povesti ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0