Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 alimente care stimuleaza metabolismul

de Alina Ilie la 2016-08-03
Top 6 alimente care stimuleaza metabolismul
Kilogramele se depun mult mai repede atunci cand metabolismul este lent. E frustrant, urmam diete cu strictete si tot nu slabim. Urmatoarele alimente ajuta metabolismul sa functioneze mult mai bine si ne ofera energie.


Condimente

Condimentele mentin rata metabolismului la cote ridicate, ajutandu-ne sa ardem mai multe calorii. Condimentele picante sunt cele mai bune din acest punct de vedere, crescand temperatura corpului si accelerand procesul de ardere a grasimilor.

Usturoi

Usturoiul contine un antioxidant numit glutation, care este cunoscut pentru ca ajuta ficatul sa elimine substantele chimice care pot perturba hormonii si incetini metabolismul. O modalitate foarte buna este sa adaugi cat mai des usturoi la prepararea mancarii.

Broccoli

Broccoli este bogat in fibre si are un continut ridicat de apa. Acest lucru inseamna ca mentine senzatia de satietate, reducand pofta de a manca. Fibrele din compozitia lui ajuta la imbunatatirea digestiei.

Fructe de padure

Fructe de padure proaspete, cum ar fi afinele, zmeura, murele si afinele contin antocianine, care au proprietati de stimulare a metabolismului, scapand astfel de kilogramele in exces. Fructele de padure ajuta, de asemenea, celulele adipoase sa elibereze hormoni care pot reduce nivelul de zahar din sange si inflamatiile din organism.

Fasole

Un alt aliment important pentru accelerarea metabolismuuli este fasolea. De asemenea, va ofera rapid senzatia de satietate gratie continutului ridicat de nutrienti. Incercati sa o consumati de cel putin de 3 ori pe saptamana.

Cereale integrale

Cereale integrale, cum ar fi orzul si ovazul pot fi eficiente pentru pierderea in greutate, oferind senzatia de satietate. Acest lucru este realizat prin stimularea celulelor grase care elibereaza leptina, hormonul responsabil pentru furnizarea senzatiei de satietate. Fibrele din compozitia lor pot ajuta, de asemenea, la mentinerea unui nivel normal de insulina in organism prin incetinirea eliberararii zaharului in sange.

Sursa: homeremediesweb.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.94 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metabolism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0