Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Reteta de post: Salata de naut

Reteta de post: Salata de naut
Reteta de post: Salata de naut

Daca nu ai timp sa prepari mancaruri sofisticate, te invit sa incerci aceasta salata de naut cu patrunjel care se prepara in cateva minute. Este foarte satioasa si cu siguranta te va incanta combinatia de culori. Pentru aceasta reteta poti folosi si naut la conserva, dar este mai putin gustos.


Daca este in cautarea unei retete de post care sa prepara rapid, te invit sa incerci aceasta salata de naut cu patrunjel, un preparat care te va incanta prin aroma si combinatia de culori.
Trebuie sa iti marturisesc ca nu am mai mancat pana acum boabe de naut. Mi-am facut curaj zilele trecute si am cumparat naut ecologic pentru ca am aflat ca este mult mai gustos decat cel la conserva.
Fiert, copt sau sub forma de hummus, nautul este un aliment ideal mai ales daca tii cura de slabire deoarece contine fibre care ofera senzatia de satietate. Mi-a placut la nebunie aroma si textura crocanta dintre amestecul de naut si patrunjel.
Inainte de a prezenta care sunt ingredientele necesare, trebuie sa stii ca nautul este bogat in vitamine, minerale, proteine si fibre, avand numeroase beneficii pentru sanatate. Reduce nivelul colesterolului rau, previne afectiunile cardiovasculare si este ideal pentru imbunatatirea digestiei.
Ingrediente necesare pentru salata de naut:
- 300 g naut;
- o ceapa rosie;
- 2 rosii;
- 3 linguri de ulei de masline;
- zeama de lamaie;
- un ardei kapia rosu;
- sare si piper;
- patrunjel.
Cum se prepara salata de naut:
Boabele de naut se pun la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi, boabele de naut se strecoara si se pun la fiert cam o ora si jumatate la foc mediu pana devin moi. Apoi se scurg si se lasa la racit.
Ceapa rosie, ardeiul kapia si patrunjelul se toaca marunt si se pun intr-un bol, apoi se adauga nautul bine scurs si rosiile taiate felii. Daca doresti, puteti adauga si usturoi.
Se prepara un dressing pentru salata din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper si zeama de lamaie care se amesteca cu celelalte ingrediente ale salatei.
Voua va place nautul? Cum il pregatiti?


Sursa foto: pinterest.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.45 din 5 - 21 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete de post

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre naut

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de naut

Spune-ne opinia ta despre "Reteta de post: Salata de naut"



1 + 7 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Reteta de post: Salata de naut"

adriana @ 08-Dec-2014
"Supet reteta ! Sambata asta voi face ! Multumesc mult"

Cele mai citite articole

Durerile articulare pot sa apara in orice moment, de la aplecarea dupa un pix cazut pe jos pana la ...
Orice reprezentanta a sexului frumos s-a intrebat cel putin o data in viata ei ce se intampla cand ...
Pietrele la rinichi sunt o problema de sanatate foarte frecventa. Acestea sunt formatiuni solide ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ceaiul de ghimbir cu lamaie este foarte bun pentru slabit.
Dupa ce ai vomat cred ca e bine sa mananci crackers paine prăjită si sa bei apa ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton