Crema Mascarpone este un ingredient ideal pentru prepararea deserturilor calde sau reci (tiramisu, tarta cu fructe, cheesecake).
Ingrediente necesare pentru reteta:
- 300 g mascarpone;
- 200 g zahar;
- 4 galbenusuri;
- 150 ml frisca lichida.
Crema Mascarpone - modalitate de preparare
1. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pana acand acesta se topeste.
2. Se incorporeaza mascarpone, amestecand usor in sensul acelor de ceasornic, iar compozitia obtinuta se tine la frigider pentru 30 de minute.
3. Intre timp, se mixeaza frisca lichida pana cand se obtine consistenta dorita.
4. Frisca se adauga peste crema care a stat la frigider si se amesteca bine.
Crema Mascarpone se poate servi cu ciocolata neagra rasa si cu sticks de ciocolata. Sau o puteti folosi la prepararea prajiturilor.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!