Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consumul moderat de bere, benefic pentru sanatate

Consumul moderat de bere, benefic pentru sanatate
Berea este cea mai veche bautura alcoolica. Ea a aparut inainte de Evul Mediu si este rezultatul fermentarii maltului de orz, de la care se foloseste numai spicul aromat cu hamei. Orzul contine o substanta care limpezeste berea si ii da un gust placut amarui. Cu mult timp in urma, berea era recomandata ca medicament pentru diverse afectiuni si era vanduta in farmacii sub numele de bere medicinala. De ce doctorii acelor vremuri o foloseau in tratamentele complicate? Pentru ca berea...
1. E buna pentru cardiaci
Datorita continutului bogat in rasina de malt, berea are o actiune diuretica ce faciliteaza eliminarea toxinelor din organism. Mai mult, ea protejeaza inima crescand nivelul colesterolului bun si stimuland astfel circulatia sanguina. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa va feriti de excese! Daca bem mai mult de doua halbe pe zi, berea mareste riscul de hipertensiune. De asemenea, fiind o bautura alcoolica, ea poate crea dependenta.
2. Veritabil somnifer
Berea poate juca rolul unui somnifer datorita asocierii alcoolului cu hameiul. In Anglia, celor care sufera de insomnie le este recomandat sa doarma pe perne umplute cu flori de hamei. Deci, nu ezitati sa beti un pahar de bere, seara, cu o ora inainte de culcare.
3. Tonifica si intinereste
Sampoanele pe baza de hamei dau volum parului si o stralucire deosebita. La aceasta concluzie au ajuns fabricile de cosmetice cand au inclus hameiul in compozitia sampoanelor. In afara de asta, sampoanele cu hamei tonifica firul de par. Berea are o actiune antioxidanta asupra pielii.
4. E nutritiva
Berea contine vitamina B1, magneziu, potasiu, elemente indispensabile unei bune functionari a sistemului neuro-muscular. Cerealele din care este obtinuta berea contin glucide (sub forma de zaharuri lente) si proteine. Aceste elemente nutritive ii determina pe medici sa o recomanda in cazuri de anemie. Daca aveti o digestie lenta, un pahar de bere poate alunga multe neplaceri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre proteine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hipertensiune

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glucide

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre magneziu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0