Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 alimente care te ajuta sa slabesti rapid si usor

10 alimente care te ajuta sa slabesti rapid si usor
Nu ar fi incredibil daca ai putea scapa de kilogramele in plus ca prin minune? Ar fi, dar, din pacate, acest lucru nu este posibil. Si cred ca stii si tu deja acest lucru. Exista insa anumite alimente care te pot ajuta sa slabesti rapid.


Iata-le pe cele mai importante:
Fructe
Grapefruitul – daca vrei sa consumi mai putine calorii, mananca jumatate de fruct inainte de masa principala. Grapefruitul iti confera o stare de satietate, astfel incat vei putea manca mai putin. Fibrele solubile din acest fruct incetinesc procesul digestiv.
Pepenele verde – un alt fruct care iti confera acel sentiment de satietate. Continutul mare de apa iti umple stomacul si iti permite sa consumi mai putina mancare. Merele si perele au un efect similar.
 Legume
Castravetele – are extrem de putine calroii si unde mai pui ca tine departe si bolile de ficat si cancerul pancreatic, ba mai mult, confera unghiilor un aspect stralucitor datorita continutului ridicat de minerale.
Telina – este ideala pentru o gustare intre mese. Iti satisface nevoia de a manca ceva, fiind insa extrem de redusa in calorii (o cana de telina are doar 19 calorii!). O poti consuma cu putina branza de vaci degresata.
Ardeii iuti – avem tendinta de a manca mai putin atunci cand mancarea este picanta. Iar ardeiul iute ajuta de asemenea la accelerarea metabolismului.
Proteine
Ouale – incepe ziua cu un ou si vei consuma mai putine alimente. Un ou contine aproximativ 7 grame de proteine.
Pestele – stim deja ca pestele este bogat in acizi grasi omega-3, vitamine si minerale. Insa stiai de asemenea ca somonul, tonul si sardinele iti taie pofta de mancare? Daca nu vrei sa consumi peste, poti alege carnea de curcan, care este de asemenea foarte sanatoasa.
Bauturi
Ceaiul verde – te ajuta sa slabesti, accelerand metabolismul si arde grasimea din jurul taliei.
Cafeaua – ii accelereaza metabolismul, insa ai grija ce adaugi in cafea. Laptele, frisca si zaharul nu te vor ajuta sa slabesti.
Apa rece – daca bei intre 8 si 10 pahare de apa rece pe zi, vei arde intre 250 si 500 de calorii! Corpul tau consuma multe calorii deoarece trebuie sa incalzeasca apa, aducand-o la temperatura normala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kilograme in plus

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente care te ajuta sa slabesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0