Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lucruri pe femeile le inteleg gresit

3 lucruri pe femeile le inteleg gresit
De la greutatea corporala la alegerile romanelor pe care le citim, vei fi surprinsa de toate lucrurile pe care noi, doamnele, le intelegem complet aiurea. Descopera cateva greseli si idei preconcepute gresite care ne bantuie viata cotidiana si ne impiedica sa fim fericite asa cum meritam.


Greutatea
Vesti proaste, doamnelor, caci, conform noilor cercetari, suntem cu toate mai plinute decat credem. Un sondaj al Guvernului Britanic a descoperit ca ne subestimam marimea, iar femeile fac asta cel mai des, mai ales in privinta greutatii. Studiul a relevat faptul ca o femeie obisnuita este cam cu doua kilograme jumatate mai plina decat crede ca este, cifra marindu-se in randul celor de peste 30 de ani la peste patru kilograme. Mai mult, peste jumatate dintre parintii copiilor obezi cred ca acestia au greutatea normala.
Expertii sunt de parere ca ne subestimam greutatea in incercarea de a ne convinge ca nu suntem suntem foarte departe de greutatea ideala. 
Forma corpului
Nu numai ca multe dintre noi credem ca avem mai putine kilograme decat in realitatem dar, conform cercetarilor, nu suntem la fel de pline de rotunjimi precum ne imaginam. Un studiu efectuat in randul a aproximnativ 3.000 de femei comandat de Vitality Show a aratat ca 27% dintre femei au impresia ca au o forma de clepsidra a corpului (cea mai dorita forma) si doar 21% au spus ca au un corp ca un mar. In realitate, mai putin de jumatate au forma de mar si si mai putine au forma de clepsidra (doar 8%).
Expertii cred ca stilul de viata modern este de vina pentru declinul incidentei formei de clepsidra, iar stresul creste distributia grasimii in jurul abdomenului.
Ce citim
Poate nu ti se pare ca romanul pe care-l alegi iti influenteaza starea de bine, numai ca o cercetare a Virginia Tech a decoperit ca literatura pentru femei nu e buna la sanatate. Se stie deja ca femeia moderna sufera din cauza imaginii de sine precare si simte presiunea de a arata intr-un anume fel. Totusi, desi multe credem ca de vina sunt vedetele si copertele de revista glossy, studiul sugereaza ca si eroii fictionali fac rau la stima de sine. Deci, gata cu 50 de umbre ale lui Grey.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre forma corpului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre literatura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0