Ingrediente:
- 2 lamai,
- 1 peste afumat,
- 200 g de crema de branza,
- 1-2 fire de ceapa verde,
- 2 linguri cu unt,
- 50 g de nuca,
- 100 g de smantana,
- nucsoara,
- suc de lamaie.
Mod de preparare:
1. Curata pestele afumat de pielita si oase. Marunteste-l cu o furculita. Mesteca crema de branza cu untul pana obtii o compozitie cremoasa.
2. Intr-un castronel din ceramica (nu din plastic) amesteca pestele si crema de branza cu unt, ceapa verde tocata foarte marunt si nuca.
3. Adauga in compozitie smantana si un pic de suc de lamaie (dupa gust), cat sa obtii o crema spumoasa, numai buna de umplut jumatatile de lamaie scobite in prealabil.
4. Pudreaza corabioarele cu praf de nucsoara si serveste-le imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!