Ingrediente:
- 2 lamai,
- 1 peste afumat,
- 200 g de crema de branza,
- 1-2 fire de ceapa verde,
- 2 linguri cu unt,
- 50 g de nuca,
- 100 g de smantana,
- nucsoara,
- suc de lamaie.
Mod de preparare:
1. Curata pestele afumat de pielita si oase. Marunteste-l cu o furculita. Mesteca crema de branza cu untul pana obtii o compozitie cremoasa.
2. Intr-un castronel din ceramica (nu din plastic) amesteca pestele si crema de branza cu unt, ceapa verde tocata foarte marunt si nuca.
3. Adauga in compozitie smantana si un pic de suc de lamaie (dupa gust), cat sa obtii o crema spumoasa, numai buna de umplut jumatatile de lamaie scobite in prealabil.
4. Pudreaza corabioarele cu praf de nucsoara si serveste-le imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
