Ingrediente:
- 2 lamai,
- 1 peste afumat,
- 200 g de crema de branza,
- 1-2 fire de ceapa verde,
- 2 linguri cu unt,
- 50 g de nuca,
- 100 g de smantana,
- nucsoara,
- suc de lamaie.
Mod de preparare:
1. Curata pestele afumat de pielita si oase. Marunteste-l cu o furculita. Mesteca crema de branza cu untul pana obtii o compozitie cremoasa.
2. Intr-un castronel din ceramica (nu din plastic) amesteca pestele si crema de branza cu unt, ceapa verde tocata foarte marunt si nuca.
3. Adauga in compozitie smantana si un pic de suc de lamaie (dupa gust), cat sa obtii o crema spumoasa, numai buna de umplut jumatatile de lamaie scobite in prealabil.
4. Pudreaza corabioarele cu praf de nucsoara si serveste-le imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
