Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Corabioare

Corabioare
Corabioare






Ingrediente:
  • 2 lamai,
  • 1 peste afumat,
  • 200 g de crema de branza,
  • 1-2 fire de ceapa verde,
  • 2 linguri cu unt,
  • 50 g de nuca,
  • 100 g de smantana,
  • nucsoara,
  • suc de lamaie.

Mod de preparare:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE profesori


Examenul de definitivat Venit Dat Luat Realizata de un colectiv de profesori cu experienta culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE iti pune la dispozitie 50 de teste conforme subiectelor elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare programelor specifice pentru...

Oferta Speciala
valabila 48h


1.  Curata pestele afumat de pielita si oase. Marunteste-l cu o furculita. Mesteca crema de branza cu untul pana obtii o compozitie cremoasa.

2.  Intr-un castronel din ceramica (nu din plastic) amesteca pestele si crema de branza cu unt, ceapa verde tocata foarte marunt si nuca.

3.  Adauga in compozitie smantana si un pic de suc de lamaie (dupa gust), cat sa obtii o crema spumoasa, numai buna de umplut jumatatile de lamaie scobite in prealabil.

4.  Pudreaza corabioarele cu praf de nucsoara si serveste-le imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.

Pofta buna!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre peste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre branza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre preparare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vin

Spune-ne opinia ta despre "Corabioare"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 5 =

Cele mai citite articole

Te intrebi ce le place baietilor? N-ai aflat inca raspunsul potrivit si nu vrei sa testezi apele pe ...
Boala Parkinson este o afectiune a sistemului nervos, care are efecte negative, in mod progresiv, ...
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) a elaborat si impartit o ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0