Ingrediente:
- 2 lamai,
- 1 peste afumat,
- 200 g de crema de branza,
- 1-2 fire de ceapa verde,
- 2 linguri cu unt,
- 50 g de nuca,
- 100 g de smantana,
- nucsoara,
- suc de lamaie.
Mod de preparare:
1. Curata pestele afumat de pielita si oase. Marunteste-l cu o furculita. Mesteca crema de branza cu untul pana obtii o compozitie cremoasa.
2. Intr-un castronel din ceramica (nu din plastic) amesteca pestele si crema de branza cu unt, ceapa verde tocata foarte marunt si nuca.
3. Adauga in compozitie smantana si un pic de suc de lamaie (dupa gust), cat sa obtii o crema spumoasa, numai buna de umplut jumatatile de lamaie scobite in prealabil.
4. Pudreaza corabioarele cu praf de nucsoara si serveste-le imediat, alaturi de un pahar cu vin alb.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
