Pentru bolile cailor respiratorii, de pilda, se recomanda mierea de munte, de maghiran, cimbru, tei. Pentru bolile aparatului digestiv si intestinale, se recomanda mierea de campie, de menta, maghiran, cimbru. Pentru afectiunile inimii este recomandata mierea de levantica, de menta, de campie, de padure. Pentru afectiunile renale este recomandata mierea de castan, de flori de camp, de fructe.
Mierea poliflora este recomandata in consumul zilnic, iar cea monoflora are calitati terapeutice deosebita, fiind foarte apreciata.
Datorita proprietatilor fizico-chimice si principiului antibiotic pe care il contine, mierea exercita o actiune antibacteriana si cicatrizanta remarcabila. Aplicarea ei pe rani face sa dispara usturimea, impiedica formarea de basici, grabeste vindecarea si asigura refacerea rapida a pielii in regiunea arsurii.
Mierea reprezinta un ajutor real si pentru convalescenti: in stimularea muschiului cardiac si ca protectoare a ficatului, diuretica, decongestionanta a mucoasei gastrice si intestinale, expectoranta si calmanta a tusei, regulatoare a metabolismului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!