3 albusuri
1 ou intreg
1 1/2 cana lapte
1/4 cana zahar
1 lingurita esenta de vanilie
1 cana orez fiert
2 prune
1/4 lingurita scortisoara
Preparare:
Albusurile se amesteca intr-un castron cu oul intreg, laptele, zaharul si esenta de vanilie (nu trebuie sa faca spuma, ci numai cat sa fie bine incorporate toate ingredientele). Se adauga apoi orezul si scortisoara. Prunele se spala, se curata de samburi si se taie in jumatati.
Orezul se intinde intr-o forma de yenna unsa in prealabil cu unt. Jumatatile de pruna se aseaza deasupra. Vasul se da la cuptorul incalzit pentru 30 de minute. Se poate servi cu sirop gros de mere.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!