Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sase alimente care-ti distrug pielea

Sase alimente care-ti distrug pielea
Ai incercat mai multe produse pentru a-ti face pielea sa arate mai bine si nu ti-a iesit figura? Iti spunem noi de ce: ai uitat sa arunci o privire si-n frigider. Dieta are un rol decisiv asupra aspectului pielii. Iti dam mai jos sase alimente care nu-ti fac niciun bine.


Cafeina
Poate iti place sa dai pe gat nenumarate pahare/cani de cafea sau cola. Trebuie insa sa te resemnezi cu raul pe care il faci pielii. Expertii spun ca excesul de cafeina deshidrateaza pielea si grabeste procesul de imbatranire. Aspectul general al pielii va avea de suferit. 
Prajeli 
Cartofii prajiti si chiftelele nu lipsesc din meniul saptamanal, caci iti gadila papilele gustative si te fac fericita. Numai ca uleiurile pe care prajelile le contin ataca radicalii liberi din piele ceea ce duce, in cele din urma, la imbatranirea prematura. Grasimea ingreuneaza absorbtia nutrientilor in membrane. A se citi circulatie proasta la nivelul pielii si eruptii acneice.
Sarea
Despre sare se spune ca te face mai pufoasa, dar ea poate sa te „ajute” si la accese de acnee. Mancarurie semipreparate contin multa sare, asa ca trebuie sa le eviti pentru a nu retine apa in organism .
Zahar
Prea mult zahar in dieta zilnica duce la un aspect lipsit de stralucire si ridat al pielii. Zaharul este cunoscut pentru faptul ca distruge colagenul si elastina care-ti dau fermitate pielii. Asa se face ca pielea iti va „cadea". 
Carne procesata 
Carnea procesata, cum ar fi sunca, carnatii, salamul este foarte gustoasa si usor de pus pe o felie de paine. Dar nu uita ca sarea si conservantii pe care le contine iti ataca pielea, caci au proprietatea de a absorbi umiditatea. Iti pot da si cancer, caci contin nitrati.
Lactate
Intr-o lume in care fiecare produs pe care-l consumi este modificat sau procesat, nici vacile nu scapa. Pentru a creste productia de lapte, primesc hormoni care ni se transmit noua cand bem lapte sau mancam branza perlute. Expertii cred ca acesti hormoni precipita aparitia acneei.
 
 sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cafeina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne procesata

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0