Iata ce anume nu trebuie sa comanzi intr-un restaurant sau ce se intampla cu adevarat in spatele usilor inchise ale bucatariilor…
Spre exemplu, la micul dejun, in 99 la suta din cazuri omleta este facuta din pudra si nu din oua proaspete.
Un alt chelner a declarat ca este mai bine sa NU comanzi peste duminica sau luni. "Pestele este adus la restaurant de doua ori pe saptamana, deci cel mai bine ar fi sa fie comandat de marti pana vineri".
O chelnerita de la un cunoscut lant de restaurante a recunoscut ca in mancarurile pentru copii se pune zahar ca sa le placa mai mult, chiar si in blatul de pizza.
In majoritatea restaurantelor, dupa ora 20, toata cafeaua e decofeinizata pentru ca nu vrea nimeni sa stea sa curete doua ibrice.
Un alt secret bine pastrat este cel al meniurilor speciale. Ele sunt compuse din alimente care trebuie vandute repede inainte sa se altereze.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
