Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa ai un abdomen plat? Iata ce alimente trebuie sa eviti!

de Alina Ilie la 2014-08-18
Vrei sa ai un abdomen plat? Iata ce alimente trebuie sa eviti!
Prezentam in randurile de mai jos o lista cu alimentele pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa ai un abdomen plat. Nu uita ca exercitiile fizice sunt excelente pentru a arde caloriile si pentru a evita ca grasimea sa se depuna pe abdomen, informeaza naturalnews.com.


Ceea ce multe persoane nu stiu este ca grasimea de pe abdomen este mult mai periculoasa pentru sanatate decat cea depusa pe solduri, spre exemplu. Nutritionistii spun sa nu consumam niciodata alimentele de mai jos mai ales daca suntem supraponderali si suferim de artrita, diabet zaharat, boli de inima, cancer.
Paine alba
Painea alba este lipsita de vitamine, minerale si fibre pentru ca in procesul de productie au fost eliminate complet. Prin urmare, corpul va asimila carbohidratii iar daca este consumata frecvent determina cresterea nivelul de zahar in sange, poate duce la obezitate, diabet de tip 2, stare generala de oboseala, etc.
Cartofi prajti
Multe persoane cred ca acest aliment ingrasa din cauza amidonului. Gresit! Nu amidonul este problema. Cartofii sunt prajiti in grasimi trans hidrogente si uleiuri vegetale modificate chimic. Se stie ca grasimile trans au un impact negativ asupra sanatatii noastre, in special pentru riscul crescut de boli de inima. Cercetatorii au constatat ca grasimile trans spre deosebire de cele sanatoase mononesaturate, favorizeaza cresterea in greutate. In general, toate alimentele procesate contin grasimi trans si astfel trebuie evitate.
Hamburgeri
De ce nu este bine sa consumi hamburgeri? Pentru ca acestia contin carne de vita cu un continut ridicat de grasimi saturate. Grasimile saturate sunt asociate cu boli de inima, artrita, cancer si diabet de tip 2.
Sucuri carbogazoase
Sucurile acidulate contin zaharoza sau sirop de porumb si contribuie la cresterea in greutate. Sucurile naturale de fructe si legume sunt racoritoare si ofera organismului nutrientii de care are nevoie.
O dieta bogata in grasimi saturate contribuie la depunere grasimii in zona abdominala. Poti inlocui hamburgerii cu sandvisuri preparate acasa, cu cascaval, salata verde, piept de pui la gratar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abdomen plat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine alba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi prajiti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hamburgeri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0