Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele prin care starurile isi mentin silueta

Secretele prin care starurile isi mentin silueta
Pare imposibil, stim, dar exista voci care spun ca, daca respectam niste mici reguli, putem ajunge la silueta mult visata. De la pacalirea papilelor gustative, la micile recompense zilnice, am pus cap la cap cateva sfaturi care cu siguranta or sa va placa.


Pacaleste-ti papilele gustative
Papilele gustative sunt extrem de maleabile: cand nu pot sa-si intalneasca mancarurile favorite, invata sa le iubeasca pe cele pe care le primesc. Incearca deci sa incerci sa adaugi mai putin sare, mai putin zahar, mai putine grasimi saturate. In doar cateva saptamani vei ajunge sa preferi mancarurile astfel preparate.
Ofera-ti zilnic cate un mic dar gustos
Mananca o bucata mica de ciocolata neagra (70% cacao), de doar 100 de calorii. Astfel iti vei adormi poftele pana in ziua urmatoare. Vei fi mai putin tentata sa te arunci asupra biscuitilor sau chipsurilor si nici nu te vei simti oropsita sortii.
Pune-ti poftele-n cui
Daca-ti plac bauturile carbogazoase sau tot felul de crantanele care sunt si bombe calorice, ascunde-le intr-un colt uitat de Dumnezeu si de tine. Nu trebuie sa-ti fie usor sa ajungi la ele.
Alege omega-3
Exista capsule care pot fi luate cu 30 de minute inainte de pranz si cina. Sau alege somonul, de doua-trei ori pe saptamana, si cate un pumn de nuci cand si cand. Iti va scadea pofta de mancare si, pentru ca astfel de alimente ajuta la producerea hormonului numit 
cholecystokinin (CCK) care reduce apetitul. Mai putina mancare inseamna o talie mai subtire.
Cere si gheata
La restaurant, cere apa cu gheata. Daca bei apa in timpul mesei te vei satura mai repede, iar faptul ca e foarte rece te ajuta sa arzi mai multe calorii, pentru ca trebuie s-o aduci la temperatura copului.
Umple-ti farfuria ca frantuzoaicele
Frantuzoaicele isi umplu farfuria cu portii mici din multe feluri. La micul dejun, mananca o felie de paine prajita, o idee de unt, un picut de gem si un fruct (cum ar fi, de exemplu, jumatate de banana), plus ceai sau cafea. Varietatea, culoarea si modul de prezentare sunt moduri prin care-ti poti pacali stomacul.
Intensifica-ti arderile
Daca mananci o gustare proteica la 45 de minute dupa ce faci gimnastica (in jur de o ora), le vei da muschilor tai o mana de ajutor sa se reconstruiasca, proces care consuma multe calorii. Asa ca, pentru a arde cat mai multe grasimi, ia cu tine la sala o gustare bogata in proteine si saraca in calorii (100, maximum 200 de calorii) sau tine-ti in sertarul de sus de la birou iaurt si branza.
Slabeste cu ajutorul mintii
Gandeste-te la cum vei arata si te vei simti la o luna dupa ce ai atins greutatea dorita - slaba si sanatoasa. Apoi vizualizeaza-te pe tine la trei luni si la sase luni dupa aceea. Petrece un minut inainte de a te culca in fiecare seara si un minut dimineata dupa ce te trezesti, atunci cand inca nu te-ai dezmeticit bine, vizualizandu-te in acest fel. Crearea unor emotii pozitive puternice ajuta la dezvoltarea increderii ca vei reusi ceea ce ti-ai propus.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secrete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre omega 3

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0