Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Diete de slabit - Topul celor mai eficiente si sanatoase diete in 2018

de Alina Ilie la 2018-05-11
Diete de slabit - Topul celor mai eficiente si sanatoase diete in 2018
Exista foarte multe diete (cu struguri, mediteraneana, cu fructe si legume purpurii, cu miere, cu supa de varza, etc), trebuie doar sa o alegem pe cea care ni se potriveste.


Iata cele mai eficiente diete de slabit pentru o silueta de vis! Descopera cum sa iti mentii greutatea dupa ce ai urmat o cura de slabire!

Toamna este anotimpul perfect pentru a incepe o dieta cu struguri. Prin continutul ridicat de apa (81%) strugurii contribuie considerabil la mentinerea unei bune hidratari a coprului si implicit a pielii.

O metoda eficienta prin care putem slabi sanatos, fara sa ne infometam, este dieta nordica sau scandinava. Aceasta cuprinde peste oceanic (hering, somon, cod), lactate, cereale, varza, conopida, broccoli, radacinoase, ulei de rapita si fructe de padure.

Potrivit cercetarilor recente, persoanele care adopta o dieta mediteraneana, bogata in legume, fructe, nuci, seminte si peste, sunt mai putin predispuse sa dezvolte diabet de tipul II. Dieta este bogata in acizi grasi mononesaturati si fibre plus alte elemente nutritive de care organismul nostru are atata nevoie.

Dieta cu peste - somonDieta bogata in peste este importanta pentu buna functionare a creierului si prevenirea dementei. Acizii grasi care se gasesesc in ton, somon, macrou, sardine, scrumbie si hering stimuleaza memoria si activitatea cerebrala si astfel pot preveni boala Alzheimer.

Ai incercat dieta cu fructe si legume purpurii? Mariah Carey a slabit 25 de kilograme!
O alta metoda eficienta de a pierde in greutate este dieta bogata in proteine (peste, oua, carne, produse lactate, nuci, fasole, cereale integrale, soia etc). Proteinele sunt esentiale oentru repararea tesuturilor si mentinerea starii generale de sanatate.

Dieta japoneza cu sushiStilul de viata sanatos este secretul longevitatii japonezilor. Acestia sunt mai putin susceptibili de a suferi de cancer sau boli de inima. Consuma portii mici si mananca incet, savurand fiecare imbucatura. Urmand dieta japoneza vei putea trai mai mult.

Dieta cu miere nu este una stricta iar daca o vei urma, poti pierde 3 kg pe saptamana.

Una dintre cele mai populare diete cu lamaie, cunoscuta de mai bine de 50 de ani, este dieta numita Master Cleanse. Aceasta dieta de detoxifiere cu lamaie a fost urmata si de Beyonce Knowless si presupune pierderea in greutate intr-un timp scurt. A atras atentia publicului dupa ce Beyonce reusit sa slabeasca 10 kg.

Dieta South BeachDieta South Beach a fost descoperita de cardiologul american Arthur Agatston. Acesta a observat ca regimul pe care il recomanda pacientilor pentru sanatatea inimii ii ajuta sa piarda in greutate si sa creasca energia organismului.

Ce parere aveti despre dieta cu supa de varza? Cu cat mananci mai multa supa, cu atat slabesti mai mult.
Dovlecelul este una dintre legumele preferate de persoanele care tin cura de slabire. Dieta cu dovlecei poate fi de mare ajutor persoanele care au probleme digestive, cardiace si renale.

Educogym este o dieta de slabire care combina exercitiile fizice cu o alimentatie bogata in grasimi sanatoase si proteine. Urmand aceasta dieta poti slabi aproximativ 10 kg in 14 zile.

Dieta cu orez este ideala pentru persoanele care vor sa scape de excesul de kilograme fara sa se infometeze. Nutritionistii recomanda consumul de orez in dietele pentru slabit pentru ca este un aliment nutritiv, usor de digerat si, in plus, contine foarte putine calorii.

Dieta cu morcoviDieta cu morcovi este una dintre cele mai eficiente diete pentru ca te ajuta sa slabesti 2 kg in 2 zile. Morcovul este un aliment ideal in curele de slabire deoarce potoleste foamea si mentine senzatie de satietate mai mult timp.

Dieta cu banane este foarte populara in intreaga lume deoarece este foarte eficienta. Bananele sunt ideale in cura de slabire deoarece contin fibre care induc sentimentul de satietate si ajuta la arderea grasimilor.

Dieta cu mere se bazeaza pe 2 reguli. Inainte de fiecare masa trebuie sa mananci 1-2 mere, iar portiile merelor, insumate, nu trebuie sa depaseasca 1800 de calorii. Coaja contine foarte multe vitamine, de aceea nu se recomanda curatarea merelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 76 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete de slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta mediteraneana

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0